Versand

VERZENDING

Alle bestellingen worden na bestelling gemaakt en pakketten worden over het algemeen binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van betaling verzonden. Wij versturen onze pakketten via de diensten van UPS of PostNL naar keuze van de klant. Als u liever met track & trace wilt laten bezorgen, kunt u deze optie selecteren bij het afronden van uw bestelling.

Verzendkosten zijn inclusief verwerkings- en verpakkingskosten en verzendkosten. De verzendkosten zijn afhankelijk van het totale gewicht van de zending. We raden u aan om uw artikelen in één bestelling te groeperen. Helaas kunnen we twee verschillende bestellingen die afzonderlijk zijn geplaatst niet groeperen en zijn er verzendkosten van toepassing op elk van hen. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt speciale zorg besteed aan het beschermen van kwetsbare objecten. Dozen zijn ruim bemeten en uw spullen zijn goed beschermd.

Mijn bestelling is verzonden, wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Alle bestellingen worden verzonden vanuit Apeldoorn, Nederland, dus de volgende verzendtijden zijn van toepassing:

Nederland 1 - 2 werkdagen
Europa 3 - 7 werkdagen
Rest van de wereld kan tot 4 - 16 werkdagen duren **

** Bij gebruik van onze verzendupgrade kunt u de levering indien mogelijk voor de bestemming binnen 7 werkdagen verwachten, dit geldt internationaal. Ook ontvangt u een Track & Trace code om uw bestelling online te volgen.

Gratis verzending
Alle bestellingen die in aanmerking komen voor gratis verzending worden verzonden met Track & Trace, uw trackingnummer vind u in de verzendbevestiging.