Graveren

Fire Feather heeft veel ervaring met het graveren van diverse soorten objecten. Denk bijvoorbeeld aan verschillende soorten geschenkkistjes, wijnkisten, verpakkingen, pennen, metalen visitekaartjes of zelfs messen, tuingereedschap en steen, niets is te gek. Uw logo of tekst op een product of verpakking? U kunt deze objecten of producten bij ons aanleveren. Ook kleinere oplages of slechts enkele stuks zijn geen probleem.

Graveren

Van idee tot uitvoering

U kunt bij ons terecht voor het graveren van zowel grote als kleine aantallen objecten. Wij sturen altijd een gespecificeerde offerte. Voordat wij starten overleggen we met u over het ontwerp. Na akkoord op de offerte en het ontwerp starten wij de productie. Afhankelijk van het aantal kan de productietijd al vanaf één werkdag bedragen.

De kleur van een lasergravure

De kleur van een lasergravure is afhankelijk van het materiaal, bijvoorbeeld op steen is de gravure wit, in hout geeft het een donker tot zwarte kleur en op metalen kan de kleur van wit tot zwart worden gegraveerd afhankelijk van het type metaal.

Digitaal ontwerp en Logo's

Voor het graveren van een eigen ontwerp of logo ontvangen wij deze bij voorkeur in een vector formaat (.eps, .ai, .pdf). Indien dit niet voor handen is kan Fire Feather het tekenwerk ook volledig voor u verzorgen.

Levertijd

De meeste objecten worden in één werkdag gegraveerd. Bij grotere aantallen is de levertijd in overleg, in de praktijk leveren we in enkele dagen.

Heeft u een product of producten welke u van een tekst of logo wilt voorzien, wij bespreken de opties graag met u!