Logo Lasersnijden

Fire Feather levert op maat gemaakte logo’s in bijvoorbeeld mdf, hout, multiplex of acrylaat. Wilt u uw logo laten lasersnijden? Neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden.

Logos

Hoe te starten

Om uw logo te kunnen snijden hebben wij onderstaande informatie nodig.

• Een digitaal bestand van uw logo (vector-bestand, .ai .pdf .eps)
• De gewenste afmetingen van uw logo
• Het gewenste materiaal en kleur
• Het gewenste ophangsysteem (afstandshouders of dubbelzijdige tape)

Op basis van deze informatie zullen wij voor u een offerte opstellen. Na goedkeuring van de offerte kunnen wij uw logo vaak al in één werkdag produceren.

Materiaal

Onderstaand vind u de 4 meest gebruikte materialen voor het snijden van uw logo waar u uit kunt kiezen.

 Multiplex, is een sterk materiaal en verkrijgbaar in meerdere diktes. Multiplex kan goed gebeitst worden, waarbij de nerf van het hout zichtbaar zal blijven en ook voor buitengebruik kan worden behandeld.
 MDF (blank, gecoat en gefineerd). MDF blank kan zelf geverfd of gespoten worden. MDF gefineerd heeft een aantal opties voor mooie houtstructuren. MDF gecoat wordt geleverd in zwart, bruin en wit en geeft meteen een mooi afgewerkt resultaat.
 Acrylaat (perspex). Acrylaat wordt vaak gekozen vanwege de brede inzet voor zowel buiten als binnengebruik en de grote diversiteit aan kleuren en uiterlijke opties. Wanneer acrylaat in een bepaalde kleur gewenst is, dan is de dikte 3mm. Wit en zwart acrylaat zijn ook in andere diktes leverbaar (tot maximaal 8mm).
 Metaal of RVS, een duurzame oplossing voor zowel buiten als binnengebruik.

Ook zijn combinaties in overleg mogelijk.

Ophangsysteem

Kleinere afmeting logo's worden door Fire Feather standaard geleverd met dubbelzijdig tape. Om het logo op te kunnen hangen is een vlakke ondergrond nodig. Ophangen met dubbelzijdig tape is relatief eenvoudig en ten opzichte van afstandhouders meestal goedkoper. Voor buiten toepassingen is er speciale foamtape nodig.

Grotere afmeting logo's kunnen worden geleverd met afstandhouders. Ophangen met afstandhouders zorgt voor diepte doordat het logo met iets afstand van de muur hangt. Fire Feather heeft 2 opties voor afstandhouders: RVS of kunststof en zijn beide verkrijgbaar in verschillende maten (de maat is de afstand tot de muur): 7mm (mini), 14mm (klein), 20mm (middel) en 24mm (groot). Afstandhouders moeten door middel van schroeven aan de muur worden bevestigd.

Montage van uw logo

Fire Feather verzorgt bij iedere levering een mal zodat het logo met de juiste afstanden kan worden gemonteerd.

Neem gerust contact met ons op voor informatie, geen vraag is te gek.